Додај ја твојата адреса на листата на Македонскиот Центар и дознај за сите настани кои центарот ги организира од прва рака, како и други настани и вести кои се интересни за Македонците во Канада.

Твојата адреса нема никогаш да биде споделена со други лица и можеш да се отпишеш од листата во било кое време.
* задолжително
Email Marketing Powered by Mailchimp